Cégtörténet

Cégünk 1972-ben kisipari tevékenységgel kezdte meg működését, ahol méretes női-férfi felsőruházatot készítettünk.

Néhány év múlva már alkalmazottakkal a hazai belföldi piac igényeit is próbáltuk kielégíteni.

A rendszerváltás kezdetén (1992-ben) már két évtizedes szakmai és üzleti tapasztalatokkal az egyéni vállalkozásunkat kiegészítettük társas vállalkozássá. Ennek keretében pedig nemcsak a hazai piacra gyártottunk, hanem a külföldi megrendelők számára végzett bérmunkát is elvállaltunk.

 


 

2002-ben az egykori székhelyünket kinőve zöldmezős beruházásba kezdtünk. Mikrohitel segítségével építettük fel jelenlegi áruházunkat, melynek földszintjén az üzlet, emeleti szintjén pedig a varrodai üzem a szabászattal raktárhelyiséggel együtt kapott helyet. Mindezt a beruházást, a létesítmény elrendezését, a vásárlók minél tökéletesebb kiszolgálásának igénye alakította így.

A Betéti társaság céljául a vásárlók mindennemű igényeinek, minőségi kielégítését tűzte ki célul. Nagyon fontosnak tartjuk a fogyasztókkal kialakított kapcsolat ápolását, mert elsősorban tőlük függ a vállalat eredményessége.

Itt tehát, tágas-világos környezetben, bő áruválasztékkal, udvarias kiszolgálással tudunk a vásárlóink rendelkezésére állni.

Várjuk Önöket!

Útvonaltervező